• Kies uit eigen Rubs en Sauzen
  • Vóór 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Gratis bezorgen & afhalen in regio Oisterwijk

Me(a)et Good BBQ! #1

Gepubliceerd op 20 juni 2022 om 10:23

Hoi! Ik ben Laurens en verantwoordelijk voor ons inkoopbeleid. Samen met de rest van het team is het voor mij een échte sport om dagelijks op zoek te gaan naar nieuwe producten die we aan je kunnen verkopen. Sinds een half jaar vervul ik deze rol met veel plezier en heb ik mijn passie voor de BBQ een nieuwe dimensie kunnen geven. 

Zelf maak ik al jaren gebruik van een Kamado van Great Bastard. Heel erg tevreden over moet ik zeg. Ik probeer elke week wel een keer of 3 te BBQ'en en in de zomer is het voor mij dé vervanger van mijn kookplaat binnen. Ik maak er werkelijk alles op.

Om maar eens te beginnen met "Show me your BBQ!" heb ik een foto toegevoegd van mijn "Great Bastard". Zoals ik al aangaf probeer ik écht een aantal keren per week de Kamado te gebruiken. Afgelopen weekend nog heb ik met de kinderen overheerlijke pizza's gebakken. Een aanrader overigens om dat te doen met de pizza-steen!


Inkopen met passie!

Zoals ik mijn blog al begon ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van onze producten die je terug vindt op onze website. Ik ben dagelijks op zoek naar bijzondere rubs, kruiden en sauzen om telkens iets unieks aan te bieden voor je BBQ festijn! Een aantal weken geleden ben ik bij de kruidenmixen van Strandküche terecht gekomen. Voor mij een nieuw merk in de wereld van BBQ kruiden. Strandküche onderscheidt zich door zuivere kruiden te combineren met unieke eigenschappen. Zo zijn de kruiden te gebruiken op of in je gerechten, kun je ze uitstrooien in het vuur van jouw bbq of kamado om een unieke smaakbeleving te bieden. 

 

In de zoektocht naar nieuwe producten kom je soms merken tegen die je écht verbazen. Zo ook Strandkuche. Een uniek verhaal waarbij slechts 5 kruidenpotjes je BBQ maken tot een hemelse ervaring. Strandküche is ontstaan door een wereldreis op zee en de beperkte ruimte welke aan boord is van een zeiljacht. Door gebruik te maken van 5 kruidencombinaties konden de reizigers elke dag hun gerechten van een unieke smaak voorzien zonder honderden potjes te hoeven mee te nemen.

Great Bastard Laurens

Dat zijn voor mij juist dé verhalen waarvoor ik mijn zoektocht elke dag aanvang! De passie waarmee deze mensen hun producten maakt is voor mij juist een inspiratiebron om op zoek te gaan naar nieuwe gerechten om te proberen op mijn kamado. 

 

Het mooie van dit alles is dat de afgelopen jaren de diversiteit in kruiden en rubs enorm is uitgebreid en steeds meer unieke combinaties bevat die jouw gerecht een extra dementie geven en voor mij telkens een Ureka! moment. Omdat ik graag mijn kruiden en rubs van bijzondere makers haal duurt het even voordat ik ze in huis heb maar dan heb je ook écht iets. Juist door deze zoektocht kom je in contact met makers met passie, een verhaal en een drive mooie kruiden en rubs voor ons te maken die we dan met veel plezier aan je verkopen! De sport om deze rubs en kruiden te vinden maakt dat ik een enorme drive heb. Je kunt de komende tijd van mij nog veel meer verwachten!!

 

Mis je iets of ben je tegen een maker aangelopen die we écht moeten opnemen in ons assortiment? Laat het ons weten via het onderstaande reactie formulier of via ons mailadres.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Raymond
9 maanden geleden

Leuk artikel Laurens, kijken jullie ook naar andere combinaties? Zoek namelijk nog wat leuke gadgets voor mijn BBQ