• Kies uit eigen Rubs en Sauzen
  • Vóór 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Gratis bezorgen & afhalen in regio Oisterwijk

Verzenden en Retourneren

PostNL
Logo DHL

Verzending met PostNL binnen Nederland

Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur, dan verzenden wij je pakket tot 25 kg vandaag nog. Is je bestelling onder de €35,00 dan rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.

Verzending met DHL binnen Nederland, België, en Duitsland

Bestel je op werkdagen vóór 15.00 uur, dan verzenden wij je pakket tot 25 kg vandaag nog. Is je bestelling onder de €35,00 dan rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.

Ons uitgangspunt is dat jij als klant plezier moet beleven, aan het ontvangen van jouw pakket. We vinden het belangrijk goed en snel te leveren. Natuurlijk kan er altijd iets met het pakket en of bezorging gebeuren waardoor er lichte beschadigingen of vertragingen optreden buiten onze schuld om. We proberen dit echter altijd te beperken en op een goede manier op te lossen.

Verzending naar overige landen en koerier

Verzendkosten overige landen (tot 25kg)

Land Tarief Product Prijs
Denemarken € 21,95 Letland € 22,50
Estland € 22,50 Liechtenstein € 26,90
Finland € 22,50 Monaco € 28,65
Frankrijk € 21,00 Noorwegen € 31,65
Griekenland € 41,50 Oostenrijk € 18,75
Hongarije € 18,60 Zweden € 22,50
Ierland € 19,50 Slowakije € 20,25
Italië € 29,75 Spanje € 26,50
Kroatië € 27,95 Tsjechië € 15,25
Verenigd Koninkrijk € 21,25
Rest van de Wereld € 61,75

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling of over een product? Dat is vervelend om te horen, maar dat gaan we oplossen voor je! Zoals het bestellen bij ons een feestje is zorgen we er ook voor dat het retourneren een prettig gevoel bij je achterlaat. Let op! Gebruik het product niet op een manier dat het gebruikssporen achterlaat of dat het hygiënisch niet meer door ons te verkopen is. Het herroepen of retourneren van producten met gebruikssporen is per definitie niet mogelijk.

 

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retour je jouw bestelling binnen deze termijn dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Retouraanvraag via onze website.

We willen je graag snel helpen bij het aanvragen van jouw retour. Daarom vragen we je via de onderstaande link de retour bij ons aan te melden. Wij kunnen deze dan na ontvangst snel verwerken en zorgen er voor dat je binnen 5 werkdagen je geld of vervangend product in huis hebt.

Je hebt voor het aanvragen van een retour altijd je ordernummer nodig. Dit staat op de bestelbevestiging en factuur. Daarnaast hebben we ook nog je e-mailadres nodig waarmee je de bestelling bij ons geplaatst hebt.

Retour aanvragen

Wie betaald de verzendkosten?

Wij betalen de verzendkosten van je retourzending, indien een van de onderstaande redenen van toepassing is op jouw retourzending:

  • Indien je een product hebt ontvangen wat je niet besteld bij ons hebt;
  • Indien je product defect is geleverd, binnen de daarvoor geldende zichttermijn;
  • Indien je het product hebt besteld op onze website, op basis van onjuiste productinformatie die wij op de website hebben vermeld.


Je dient zelf de verzendkosten voor de retourzending te betalen indien een van de onderstaande punten van toepassing is op je bestelling:

  • Indien je een defect meldt buiten de zichttermijn
  • Indien je niet tevreden bent over een product
  • Indien je per ongeluk een verkeerd product hebt besteld


De kosten voor het retour sturen van jouw zending zijn afhankelijk van het gewicht en de vervoerder. Maar ga er vanuit dat je bij PostNL in de meeste gevallen € 6,95 aan verzendkosten ( tot 25kg) kwijt bent. Indien je het pakket ongefrankeerd aan ons verstuurd zullen wij de verzendkosten en handeling hiervan (€ 7,50) hiervan in mindering brengen op de terugbetaling.  Indien je als consument gebruikmaakt van je herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor je eigen rekening. Wij raden je aan een retourzending te allen tijde met track & trace of aangetekend te verzenden. Indien je pakket tijdens het verzendproces kwijtraakt bij de vervoerder, zijn wij niet aansprakelijk!